Догляд за обличчям

Код: 16494-01
Крем для обличчя Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine зволожуючий з колагеном 50 мл
Крем для обличчя Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine зволожуючий з колагеном 50 мл
Немає в наявності
Варіанти продукту
Крем для обличчя Enough Real Vita 8 Complex Bright Up Cream поживний з вітамінами 50 мл
Крем для обличчя Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Cream антивіковий з пептидами 50 мл
Крем для обличчя Enough Rich Gold Intensive Pro Nourishing Cream живильний інтенсивний на основі іонів золота 50 мл
Крем для обличчя Enough Pure Tree Balancing Pro Calming Cream заспокійливий із екстрактом чайного дерева 50 мл
Бренд:Enough Модель:Ultra X10 Collagen Pro Marine
164.00 грн
Бренд Enough
Модель Ultra X10 Collagen Pro Marine
Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Догляд за обличчям

Догляд за обличчям – важлива складова щоденних процедур, які здійснюють жінки, прагнучи продовжити молодість, зберегти здоров'я та виглядати доглянутою та привабливою. Серед різноманітності брендів, що випускають косметику для догляду за обличчям, популярність набирає корейська доглядова косметика.

Переваги корейської косметики для догляду за обличчям
Корейська косметика має низку переваг, завдяки яким вона виграє навіть у європейських виробників. Як покупниці, так і експерти сходяться на думці, що плюсами корейської продукції є:

  • Корейські фірми орієнтуються на наукові відкриття у сфері краси та догляду за шкірою обличчя.
  • У своїй продукції компанії використовують нові розробки, не бояться включати в косметичні формули нові компоненти і речовини, корисні для здоров'я і краси жіночої шкіри.
  • У лінійках косметики по догляду за обличчям можна знайти засоби, які швидко впораються з різними проблемами, характерними для шкіри обличчя, прищі, сухість, подразнення, зниження пружності або інша проблема.
  • У складі корейських кремів, лосьйонів та скрабів лише натуральні компоненти, що мають рослинне походження.
  • Косметика для обличчя в основі концепції корейських брендів має акцент, виробники прагнуть надати шкірі здорового і доглянутого вигляду, підготувати до нанесення декоративних косметичних засобів.
  • Серед корейських фірм жінка може вибрати косметику для особи, що підходить конкретному типу шкіри (комбінована, схильна до жирності чи сухості, нормальна).

Окремий акцент корейські виробники роблять на догляд за чутливою шкірою, у них справді багато чудових засобів для ніжної шкіри обличчя. Можна підібрати доглядову капсулу, яка включатиме різні засоби для покрокового догляду за жіночою шкірою. В асортименті корейської косметики можна зустріти такі види засобів догляду за особою, яких немає у європейських брендів.

Корейська косметика для догляду за обличчям: вартість
Корейські виробники чудово розуміються на ціноутворенні, маркетингу і прагнуть розширення географії продажів. Тому діапазон цін на засоби догляду за обличчям у корейців різноманітний.
Існують корейські фірми, які орієнтуються лише преміум-сегмент. Однак, основна частина виробників випускають продукцію для догляду за шкірою особи, яка орієнтована на масового покупця. Така косметика стоїть прийнятно, але й склад засобів догляду також натуральний і якісний. Крім того, корисна концентрація речовин, що доглядають в корейських засобах, досить висока, тому можна наносити невеликі дози косметики на шкіру, тим самим економно витрачаючи баночку із заповітним засобом.
Секрет популярності косметики для обличчя з Кореї полягає у поєднанні якісних та природних компонентів у складі продукції, використанні інноваційних розробок. Крім того, корейська косметика для догляду за обличчям випускається у широкому асортименті залежно від типу шкіри, призначення засобів та очікуваного результату. Регулярне використання корейських складів стане містком до здорової та доглянутої шкіри обличчя.

icon_callback icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_email